Beton amprentat Arad – Beton amprentat in judetul Arad

Beton amprentat Arad: realizam pavaj din beton amprentat in Arad, Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Sebis si in tot judetul Arad.

Beton amprentat AradExpertii in amenajari recomanda considera betonul amprentat o tehnica foarte convenabila, atat din punctul de vedere al timpului de excecutie, cat si datorita aspectului si rezistentei.

Pavajele de beton amprentat au un timp de executie scurt. Dupa turnarea/intarirea compozitiei speciale de beton, suprafata este imprimata cu diferite modele. Aceasta este cea mai importanta etapa a procesului.

Ca design, aleile de beton amprentat pot lua diferite forme, de la cele personalizate realizate cu matrite unice (logo-uri) si pana la combinatii de forme/culori sau imitarea altor materiale precum piatra, dalele, pavelele.

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru amenajarea spatiului cu pavaje din beton amprentat, discutati cu o echipa de specialisti in domeniu! Contactati-ne telefonic sau prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Beton amprentat in Arad ( Arad ) – Oferta de Pret 2018

Doriti o Cotatie de Pret Online? Completati formularul de mai jos!

Numele
E-mail
Telefonul
Suprafata
Localitatea
Introduceti Codul de verificare: captcha
Mesajul

Beton amprentat Arad