Beton amprentat in Suceava, Falticeni si tot judetul Suceava

Pavaj din beton amprentat in Suceava, Brosteni, Cajvana, Campulung Moldovenesc, Dolhasca, Falticeni, Frasin, Gura Humorului, Liteni, Milisauti, Radauti, Salcea, Siret, Solca, Vatra Dornei, Vicovu de Sus si in tot judetul Suceava.

Beton amprentat SuceavaRealizam pavaj din beton amprentat in Suceava si in localitatile limitrofe. Suntem specializati in acest tip de pavaj, lucram in Romania de peste 10 ani, avem foarte multe lucrari realizate si foarte multi clienti multumiti.

Beton amprentat: pavajul din beton amprentat este cu siguranta unul dintre cele mai inovative si interesante tipuri de pavaj existente la ora actuala in Romania. Este durabil, rezistent, elegant si poate fi personalizat in fel si chip.

Reproduce caramida, gresia, granitul, lemnul, piatra de munte, piatra de rau in diferite texturi si culori. Poate fi aplicat si pe suprafete verticale pe fatade, socluri si garduri. Este rezistent la schimbarile de temperatura inghet dezghet si nu este afectat de razele UV. Pentru alte detalii, contactati-ne!

Beton amprentat in Suceava ( Suceava ) – Oferta de Pret 2018

Nume
E-mail
Telefon
Suprafata
Localitatea
Introdu Codul: captcha
Mesajul

Beton amprentat Suceava