Amprentarea creste valoarea pavajelor de beton

Amprentarea betonului, ce mai eficienta solutie decorativa!

Pavajele din beton sunt durabile si rezistente in timp. Modul lor relativ usor de realizare si costurile minime de intretinere sunt doua dintre motivele pentru care betonul este inca un material preferat pentru pavaje.

Amprentarea creste valoarea pavajelor de beton
Amprentarea creste valoarea pavajelor de beton

Sigurul neajuns al pavarii cu beton ar fi aspectul nefinisat, gri, plisctisitor al acestuia, insa folosind tehnica moderna a betonului amprentat acest neajuns este transformat intr-un atu.

Tehnica finisarii betonului prin amprentare si rezultatele estetice surprinzatoare pe care le putem obtine a redat betonului locul fruntas in constructii.

Un pavaj de beton amprentat frumos decorat este cu siguranta superior unuia la care se foloseste betonul simplu cu posibilitati reduse de infrumusetare.

Cum creste amprentarea valoarea pavajelor de beton?

Un material de contructii, in cazul acesta de pavare, este cu atat mai valoros cu cat prezinta mai multe avantaje. Nu este suficient sa arate bine daca nu este si rezistent in timp, usor de intretinut, accesibil sau practic de executat.

Betonul amprentat este valoros tocmai pentru ca imbina toate aceste avantaje. Poate imita cu usurinta materiale care au un cost mult mai scump (granit, marmura, lemn) sau o raspandire mai rara (roca, piatra naturala), este durabil in timp si rezistent la socuri si schimbari climatice, este usor de realizat si de intretinut. In plus, valoarea pavajelor de beton amprentat creste odata cu alegerea unui model elegant si modern, a unui aspect incantator pentru privire sau a finisarii cu detalii personalizate, cum ar fi un logo sau un motiv decorativ particular.

Sună la 0769 337 219
error: