3 avantaje esentiale ale betonului amprentat

De ce betonul amprentat este considerat de departe cea mai buna solutie de pavare?

Cand dorim sa alegem pavajul pentru casa, gradina, curtea interioara sau exterioara ne gandim la cel putin trei conditii pe care acesta sa le indeplineasca: economic, rezistent si cu un aspect placut.

Drum de acces pavat cu beton amprentat
Drum de acces pavat cu beton amprentat

Daca indeplineste aceste trei conditii, putem trece linistiti la pasul urmator: inceperea lucrarii de constructie.

Una dintre cele mai noi solutii de a pava suprafete si de a respecta, in acelasi timp, cele trei conditii esentiale: economic, rezistent si placut este cu siguranta folosirea betonului amprentat. Avantajele betonului amprentat sunt de ordin economic, tehnic insa si de ordin decorativ.

Avantajele betonului amprentat

Economic. Atunci cand ne dorim sa dam pavajului un aspect de material pretentios precum granitul, piatra naturala, roca, marmura, chiar si lemnul, betonul decorativ este solutia cea mai potrivita. Acesta imita cu succes culori si aspecte cat mai variate si, in plus, ne ajuta sa facem economii atat pentru realizarea lucrarii, cat si pentru intretinerea ei.

Rezistent. Betonul este unul dintre cele mai rezistente materiale de constructie. Avantajul de a crea cu ajutorul lui pavaje cu aspect de materiale fine (faianta, teracota, lemn), dar cu o rezistenta sporita este un motiv in plus pentru a alege betonul amprentat in lucrarile de pavare a curtilor, gradinilor sau interioarelor.

Aspect placut. Betonul amprentat are marele avantaj de a fi pe placul tuturor prin extraordinara gama de coloristica din care putem alege. Pe langa culori, texturile si aspectele variate pe care le putem da pavajului atunci cand folosim betonul amprentat fac din acesta solutia ideala chiar si pentru cel mai pretentios client.

Sună la 0769 337 219
error: