Ce model de beton amprentat sa alegeti?

Betonul amprentat este un material de pavaj care are marele avantaj de a putea reda o multitudine de modele, modele decorative, nuante sau de a imita cu succes alte materiale de constructii. Designul sau flexibil poate fi pentru dumneavoastra si un dezavantaj daca nu sunteti foarte hotarat asupra a ceea ce doriti sa realizati.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta saalegeti cel mai potrivit model de betonamprentat:

Alegeti un model de beton amprentat care se potriveste arhitecturii constructiei pentru care doriti sa folositi acest tip de pavaj!

De exemplu, daca pavati gradina, orientati-va in functie de peisagistica aceasteia.

Puteti folosi beton amprentat care sa redea aspectul de piatra naturala, caramida sau dale, astfel incat sa creati o imagine de ansamblu deosebita din punct de vedere estetic.

Alegeti un modelul in functie de spatiu de pavat

Alegeti un model de beton amprentat care se potriveste spatiului de pavat! Betonul amprentat poate fi utilizat atat in spatii interioare, cat si pentru spatii exterioare. Cand aveti de pavat o suprafata din interior, a unui living sau hol intens circulat puteti reda cu usurinta aspectul de parchet sau gresie utilizand betonul amprentat. Daca, dimpotriva, doriti pavarea unei alei de acces in curte, va recomandam modele care folosesc matrite asemanatoare pavelelor, pietrei sau a pietrisului, modele potrivite pentru exterior.

Alegeti un model de beton amprentat specific suprafetei

Alegeti un model de beton amprentat specific suprafetei in care se va face pavarea! Pentru fatade interioare va recomandam modele care imita gresia, lemnul. Pentru fatade exterioare puteti folosi, de exemplu, modelul care imita caramida pentru crearea unui aspect rustic, nefinisat, boem.

Diferentiati-va! Alegeti un model de beton amprentat diferit!

Alegeti un model de beton amprentat care sa va diferentieze de ceilalti! Daca va doriti obtinerea unui design deosebit, optati pentru betonul amprentat care reda aspectul unor materiale mai spectaculoase, cum ar fi granitul, roca, marmura. Veti fi cu siguranta admirat de cei din jur pentru pavajele dumneavoastra.

Orice model de beton amprentat ati alege, este important de stiut ca acesta va avantajeaza prin durabilitatea si rezistenta in timp de care va veti bucura.

Sună la 0769 337 219
error: