Fatade elegante din beton amprentat

Betonul amprentat este un finisaj la moda deoarece este potrivit pentru orice fel de suprafete. Betonul amprentat poate fi utilizat acolo unde se poate turna sau aplica beton. Astfel se face ca in ultima perioada betonul amprentat este preferat si pentru fatadele caselor.

Cu siguranta, betonul amprentat este frecvent ales pentru fatade deoarece ofera numeroase posibilitati de decorare si colorare. El poate da fatadei casei dumeavoastra aspectul de pavare cu materiale naturale, precum piatra, caramida sau gresia. Betonul amprentat poate totodata sa coloreze fatadele in nuanta dumneavoastra preferata sau sa o decoreze cu motive deosebite care va vor da unicitate si originalitate.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, este indicat sa creati pentru fatada casei un design potrivit stilului in care este aceasta construita. Nu uitati sa luati in considerare culoarea acoperisului, forma casei, culoarea ramelor geamurilor sau elementele din apropierea casei cum ar fi culoarea gardului si peisagistica gradinii, atunci cand va decideti ce model de beton amprentat sa folositi pentru fatada.

Pe langa designul permisiv, fatadele din beton amprentat au avantajul de a fi rezistente in timp.Betonul amprentat este tratat si finisat astfel incat sa poata rezista in orice clima, la diferite fenomene precum inghetul-dezghetul, razele UV.

Fatadele sunt suprafete dificil de intretinut deoarece sunt des afectate de umiditate. Tocmai de aceea, betonul amprentat este imbogatit cu substante care ii asigura impermeabilitate, rezistenta in timp si pastrarea cat mai indelungata a aspectului stralucitor.

Betonul amprentat va ajuta sa dati o noua fata casei dumneavoastra si sa abordati un stil elegant si apreciat de catre cei din jur.

Sună la 0769 337 219
error: