Pavaj din beton amprentat versus gazon

Care este alegerea ideala pentru curtea dumneavoastra? Pavaj din beton amprentat sau gazon?

Beton amprentat model caramidaIn primul rand sa vedem care ar fi avantajele folosirii gazonului in amenajarea curtii?

Gazonul este o alegere inspirata pentru o gradina sau o curte cu aspect proaspat si ideala pentru amenajarea locurilor de joaca pentru copii sau animale. Pe parcursul verii pastreaza o temperatura mai scazuta si aduce natura mai aproape de dumneavoastra.

Gazonul este insa o alegere neinspirata atunci cand zona in care este amplasat este intens circulata sau poate fi zona de trecere a autoturismului. Avand in vedere ca intretinerea acestuia implica umezeala permanenta, gazonul ar fi incomod pentru deplasarea dumneavoastra dintr-o partea in alta a curtii.

Pentru a rezolva problema deplasarii in conditii optime ar trebui sa optati pentru pavajele din beton amprentat. Acestea sunt rezistente la circulatie intensa si sunt create special pentru a fi folosite atat in spatii extinse, cat si pentru alei inguste.

Pavajele de beton amprentat va ofera totodata crearea unui design elegant si deosebit avand o multitudine de culori si modele din care puteti alege. Trebuie sa stiti ca betonul amprentat poate imita aspectul altor pavaje sau poate crea modele unice care sa va ajute la decorarea gospodariei dumneavoastra.

Alegerea ideala pentru curtea dumneavoastra este cu siguranta imbinarea armonioasa a pavajelor de calitate din beton amprentat cu spatiul verde (gazon). Ajungeti astfel la un rezultat surprinzator din punct de vedere al aspectului si veti fi profund multumiti de alegerea facuta.

Sună la 0769 337 219
error: