Betonul amprentat, un beton decorativ

Betonul amprentat, un beton decorativCu siguranta, betonul amprentat se afla printre preferintele constructorilor din intreaga lume datorita calitatilor sale decorative.

Folosit in interior sau la exterior, acesta da viata si culoare oricarui stil abordat, de la rustic la modern, de la elegant la vintage, de la confortabil la spectaculos.

Betonul amprentat este preferat pentru realizarea pavajelor mai ales de catre cei care fac din amenajarile exterioare sau interioare o pasiune. De ce? Pentru ca pavajele de beton amprentat pot constitui o adevarata provocare atunci cand vine vorba de alegerea designului.

Betonul amprentat este, fara indoiala, un material decorativ, care ajuta la infrumusetarea locului in care este aplicat. Rolul sau decorativ este dat de calitatile estetice incontestabile pe care acesta le are:

  • reda texturi si aspecte ale unor materiale precum gresia, marmura, caramida, piatra (cubica, iregulara, de rau, de munte), faianta, teracota, lemnul.
  • are diferite culori, de la natural la combinatii indraznete de nuante si tonuri.
  • reconstituie modele decorative geometrice, florale, logo-uri.
  • este imprimat sau marcat.
  • are forme si dimensiuni variate.

Betonul amprentat transforma orice pavaj intr-o opera de arta prin pasiune si profesionalism. Capacitatea sa de a decora este o provocare frumoasa pentru imaginatia si creativitatea oricarui designer, constructor sau proprietar de casa care doreste sa il foloseasca pentru pavarea suprafetelor.

Sună la 0769 337 219
error: