Alei pavate cu beton amprentat

In majoritatea situatiilor, cand vine vorba de amenajarea spatiului exterior al casei noastre, punem prea putin accent sau chair de loc pe amenajarea aleilor. Felul in care este amenajata o alee conteaza, iar majoritatea persoanelor lasa aleile in voia sortii, le realizeaza din beton simplu si uita ca aleile infrumuseteaza o curte sau in cazul in care sunt pavate cu un pavaj modern, acestea chair pot schimba total aspectul unei curti.

De ce beton amprentat ?

Pavajul din beton amprentat, este unul dintre acele tipuri de pavaje care schima total aspectul unei curti odata ce a fost utilizat in amenajarea ei. Cu acest tip de pavaj se realizeaza alei, trotuare, drumuri de acces, margini de piscine, terase si chair si fatade sau suprafete verticale.

Eleganta pavajului din beton amprentat il recomanda pe acesta in amenajarea spatiilor exterioare. Acesta nu este doar un pavaj frumos, este vorba totusi de un pavaj realizat din beton, deci automat putem adauga ca si avantaje durabilitatea si rezistenta acestuia la orice tip de clima sau temperatura.

Istoric beton amprentat :

Are felurite denumiri, beton amprentat, pavaj amprentat, beton imprimat sau beton stampilat, este un beton decorativ impresionant, cu extraordinare calitati, atat decorative cat si mecanice.  In statele din vest aceasta tehnologie de pavare este folosita de aproape cincizeci de ani si a cunoascut o dezvoltare continua de la an la an, atat din punct de vedere al executarii cat si din punctul de vedere al materialeleor si al modelelor.

O alee pavata cu beton amprentat iese intotdeauna in evidenta, nu va trece neobservata cu siguranta, este rezistenta si froarte usor de intretinut. Pavajul din beton amprentat se spala cu apa sau cu un detergent foarte slab, necesita odata la 3 ani o relacuire si este iarasi ca la incepu: frumoasa si stralucitoare.

Alege beton amprentat pentru pavarea aleilor!

Recomandam acest tip de pavaj deoarece este usor de executat, avand un timp de executie foarte mic, este mult mai ioeftin decat celelalte tipuri de pavaje clasice si pentru ca este rezistent la schimbarile bruste ale temperaturii din Romania (inghet – dezghet). Mai multe detalii despre aspectul pavajului din beton amprentat le gasiti in pagina de portofoliu a acestui site denumita siGalerie Foto.

Sună la 0769 337 219
error: