Avantajele betonului amprentat

Betonul amprentat este o solutie des folosita in pavarea suprafetelor datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera: design unic, costuri accesibile, mod de lucru practic si la indemana si rezistenta in timp.

Design unic
Betonul amprentat va ofera posibilitatea de a obtine un aspect deosebit pentru pavajul dumneavoastra. Puteti alege dintre numeroase modele sau va puteti crea un model personalizat deoarece aveti la dispozitie o gama gariata de culori, aspecte si texturi pe care acesta le poate imita: caramida, piatra, marmura, granit, gresia, lemnul.

Costuri accesibile
Betonul amprentat poate imita foarte bine materiale scumpe precum granitul, roca sau piatra naturala. Daca alegeti folosirea lui pentru crearea unei lucrari elegante si spectaculoase costurile dumneavoastra vor fi cu siguranta mai reduse. Betonul amprentat este avantajos din punctul de vedere al costurilor si in ceea ce priveste intretinerea lui. Pentru a mentine un aspect de nou costurile sunt minime si constau in curatarea pavajului cu apa si lacuirea lui o data la doi-trei ani pentru reimprospatarea luciului.

Practic
Betonul amprentat se lucreaza dupa o reteta deja probata, fara improvizatii sau riscuri. El este folosit de peste 40 de ani in costructii, in SUA, Marea Britanie, Spania, Germania, Italia. Lucrarile cu beton amprentat au timp de executie rapid si sunt rezistente la alunecare, scufundare, crapare. In plus, este un material la indemana oricui doreste sa initieze o lucrare de pavare.

Rezistenta in timp
Betonul amprentat este un material durabil indiferent de clima si conditii meteorologice. Rezista garantat atat la inghet si dezghet, precum si la raze UV. Rezistenta este un avantaj si atunci cand este utilizat pentru suprafete mai dificile cum sunt spatiile inclinate, verticale sau inguste.

Sună la 0769 337 219
error: