Betonul amprentat imita piatra

Betonul amprentat imita cu usurinta diferite texturi, aspecte si poate avea multiple culori.

Unul dintre cele mai solicitate modele de beton amprentat este cel care imita piatra, in toate variantele ei: piatra de rau, piatra cioplita, piatra bazalt, piatra de munte, piatra scapitata.

Betonul amprentat imita piatra
Betonul amprentat imita piatra

Ce trebuie sa stiti atunci cand optati pentru betonul amprentat care imita piatra?

Piatra este un material inca la moda, folosit din ce in ce mai des in constructii, mai ales pentru a pavarea suprafetelor. Folosind betonul amprentat puteti obtine cu usurinta aspecte de piatra precum:

Betonul amprentat imita piatra de rau

  • Piatra de rau. Acest model este ideal pentru gradini si pentru crearea spatiilor cu aspect cat mai natural. Betonul amprentat cu aspect de piatra de rau va garanteaza un decor elegant si durabil, perfect armonizat cu natura din jur.

Betonul amprentat imita piatra cioplita

  • Piatra cioplita. Va sfatuim sa alegeti betonul amprentat cu aspect de piatra cioplita atat pentru alei, cat si pentru fantani arteziene, garduri sau alte elemente decorative prezente in gradina dumneavoastra. Aspectul de piatra cioplita va scoate spatiul pavat din anonimat prin nota sa de eleganta.

Betonul amprentat imita piatra bazalt

  • Piatra bazaltPiatra bazalt sau piatra de cariera in stare bruta este folosita, de obicei, pentru placarea peretilor exteriori, a soclurilor de locuinte sau a gardurilor. Modelul de beton amprentat – piatra bazalt se potriveste perfect atunci cand aveti de decorat si de realizat astfel de lucrari

Betonul amprentat imita piatra de munte

  • Piatra de munte. Betonul decorativ cu aspect de piatra de munte este potrivit pentru pavarea aleilor intens circulate si a zonelor cu trafic frecvent datorita imaginii de duritate si rezistenta pe care piatra de munte si-a castigat-o in timp, aceasta fiind utilizata frecvent la pavarea pietelor centrale sau a drumurilor.

Betonul amprentat imita piatra scapitata

  • Piatra scapitata. Placarea peretilor, a fatadelor, dar si a semineelor, cramelor, beciurilor cu beton amprentat care imita piatra naturala scapitata va asigura crearea unei arhitecturi deosebite, cu note elegante, rustice sau moderne, in functie de preferintele dumneavoastra. Este deja cunoscut faptul ca modelul de piatra naturala scapitata asemanator bazaltului ornamental impresioneaza prin designul deosebit si ofera unicitate.
Sună la 0769 337 219
error: