Betonul amprentat poate fi utilizat pentru a reda o multitudine de modele, texturi, motive decorative, culori, nuante.

Sunt importante insa creativitatea si imaginatia de care dati dovada atunci cand proiectati o lucrare de pavaj interior sau exterior folosind betonul decorativ.

In alegerea modelului de beton amprentat puteti folosi numeroase combinatii de forme, texture si culori deja existente pe care le puteti combina dupa propriul gust sau puteti solicita personalizarea pavajului in functie de propriile idei.

Trebuie sa va hotarati mai intai cum doriti sa arate pavajul dumneavoastra, iar apoi lucrarea se pune in practica folosind tehnicile de finisare a betonului si decorare a acestuia.

Ce modele de beton amprentat puteti folosi? Betonul amprentat poate imita materiale precum caramida, gresia, piatra cubica, marmura, piatra naturala, roca minerala, pavelele, chiar si lemnul, redand textura acestora, culoarea si aspectul intr-un mod cat mai realist.

Ce culori de beton amprentat puteti folosi? Gama de culori pentru betonul amprentat contine 24 de nuante principale, dar acestea pot fi folosite individual sau combinate intre ele pentru a obtine nuanta dorita. Rezultatul combinarii corecte a acestor nuante este un aspect unic, original, cu un aspect estetic deosebit.

Ce stiluri arhitecturale puteti reda? Betonul amprentat va ajuta sa obtineti un aspect estetic deosebit pentru pavajele dumneavoastra si sa realizati o arhitectura moderna sau traditionala, in functie de gusturi si preferinte. Modern, elegant, traditional, chiar rustic, puteti obtine arhitectura mult visata atat pentru exteriorul casei dumneavoastra, cat si pentru interior prin alegerea unei tehnici atat de permisive si avantajoase cum este betonul amprentat.

Modele de beton amprentat