Beton amprentat Caras Severin

Beton amprentat Resita, Caransebes si in tot judetul Caras Severin

Beton amprentat Caras Severin : realizam beton amprentat in Resita, Caransebes, Bocsa, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Anina, Baile Herculane si in toate localitatile din judetul Caras Severin.

Beton amprentat Caras SeverinBeton amprentat Caras Severin : betonul amprentat este o solutie convenabila pentru realizarea de alei in gradina. Unul dintre avantaje este ca acesta poate fi turnat pe orice suprafata, inclusiv in gradinile in panta.

Practic, betonul amprentat/decorativ are o compozitie care contine beton, fibre elastice pentru o fixare mai buna, dar si coloranti. Cu ajutorul matritelor, el este imprimat intr-o gama variata de forme si texturi.

Cele mai potrivite matrite folosite pentru amprentarea pavajelor de beton amprentat din gradina sunt cele care redau aspectul pietrei in toate formele ei – cubica, iregulara, de rau, dar si caramida, dalele, pavelele.

Opteaza pentru alei de beton amprentat care foloseste cele mai pretentioase materiale, precum marmura sau granitul pentru alei, borduri la preturi convenabile!

Obtineti rapid o cotatie de pret in Caras Severin

Beton amprentat in Resita ( Caras Severin ) – Oferta de Pret

Doriti o Cotatie de Pret Online? Completati formularul de mai jos!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Sună la 0769 337 219
    error: