Beton amprentat Botosani

Beton amprentat Botosani, Dorohoi si tot judetul Botosani

Beton amprentat Botosani : realizam pavaj din beton amprentat in Botosani, Dorohoi, Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni Ștefănești si in toate localitatile din judetul Botosani. Suntem o echipa experimentata. cu peste 10 ani de experienta in pavarile cu beton amprentat si betonarile simple.

Beton amprentat BotosaniGradinile au nevoie de alei care sa faciliteze accesul si care sa aiba un aspect estetic foarte frumos. Opteaza pentru alei din beton amprentat, o idee alternativa pentru pavajele obisnuite, clasice.

Cu ajutorul betonului decorativ, se pot amenaja alei de orice dimensiuni si forme care sporesc valoarea estetica a oricaui spatiu. Pot fi redate simplu, prin imprimare, modele precum caramida, piatra naturala, lemnul.

Spre deosebire de materialele folosite in mod frecvent pentru aleile din gradina – pietris, pavele, dale sau piatra – betonul amprentat nu se deplaseaza, nu se crapa, nu lasa loc plantelor sa creasca in interiorul aleilor.

Apeleaza la o echipa de profesionisti cu experienta in realizarea de alei ornamentale, perfect functionale, pentru un rezultat final fara cusur! Contactati-ne pentru o cotatie de pret in judetul Botosani!

Obtineti rapid o cotatie de pret in Botosani

Beton amprentat in Botosani ( Botosani ) – Oferta de Pret

Doriti o Cotatie de Pret Online? Completati formularul de mai jos!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Sună la 0769 337 219
    error: